marinemenu2eng01a marinemenu2eng02a marinemenu2eng03a marinemenu2eng04a
marinemenueng01a1a marinemenueng03a1 marinemenueng05a1 marinemenueng07a1 marinemenueng09a1 marinemenueng11a1 marinemenueng13a1 marinemenueng15a1 marinemenuengACT17a1

Les assegurances existeixen per garantir la seva tranquil·litat.

  • Assegurances PYME.
  • Llar.
  • Automòbil.
  • Responsabilitat Civil.
  • Vida.
  • Salut.
  • Accidents.

És preferible el pagament d’una petita quantitat per a cobrir un risc, que afrontar una gran despesa en cas de sinistre.

Si podem ajudar-lo amb les seves assegurances, vostè sempre guanyarà. Nosaltres comparem la seva assegurança actual amb la nostra millor alternativa econòmica. També revisem les cobertures de la seva assegurança actual per comprovar si són adequades i correctes, revisant la possibilitat de que algunes cobertures no siguin adients o per al contrari, que manquin a l’assegurança. Finalment fem una proposta alternativa a la seva assegurança i l’assessorem personalment en tots els detalls de la mateixa. També els assegurem, amb una total confiança i una absoluta sinceritat, que en cas de disposar ja d’una assegurança veritablement insuperable per la nostra companyia, tant en cobertures com en preu, la nostra professionalitat ens farà aconsellar-los mantenir les condicions actuals de la seva pòlissa, gaudint a més d’una tranquil·litat afegida, ja que la seva pòlissa haurà estat examinada per un especialista. Sempre lluitarem per oferir-li una millora en cobertures, i el que és més important, en preu, de manera que fent l’assegurança amb nosaltres sempre esdevingui un guany per vostè.

Un altre avantatge de contractar les seves assegurances amb un agent com Mariné Assessors i no directament amb la companyia d’assegurances o amb un banc o caixa, és un excel·lent tracte personalitzat. Sempre l’atendrà el mateix assessor d’assegurances, que tindrà el seu expedient sempre a mà. Podrà tramitar els partes de sinistres a través nostre i estarà informat en tot moment de l’evolució dels mateixos. Com pot veure, tot són avantatges malgrat que el cost és el mateix que si contractés directament amb la companyia.

Podem oferir-li assegurances en pràcticament totes les especialitats com: vida, accidents, llar, empresa, responsabilitat civil, salut, comunitats de veïns …Colaborando con:
catalanoccidente

contabilidadequipo

“Mar, la companya de la Rosa, em va presentar un projecte d’assegurança pel meu pis. Jo ja tenia una altra assegurança molt econòmica d’una altra companyia i m’imaginava que la Mar em faria un projecte bastant més car.

Però desprès d’unes comparacions de cobertures i ajustos, sortia més o menys al mateix preu. Al final vaig pagar una mica més decidint afegir algunes cobertures addicionals, coses que mancaven a la meva assegurança original.

Però si jo tenia inicialment una assegurança bona i econòmica, perquè haig de canviar? Perquè sé que un dia, quan hagi de trucar per un sinistre, parlaré amb la Mar i ella ho arreglarà tot. No tenia la mateixa confiança amb la antiga asseguradora.”

Paul Racette
Coté-Terradas Arquitectos

contabilidadequipo

Rosa Tarragó
Sòcia fundadora

contabilidadequipo

Mar Ferrero
Especialista en assegurances

contabilidadequipo
contabilidadequipo

Mariné-Tarrago Assessors SLP | Emili Botey 20, baixos, 08402 Granollers - Barcelona | Tel: +34 93 860 41 97 | Fax: +34 93 879 46 48 | info@marineassessors.com

Legal, Credits: Munch & Strom - Estudi de comunicaciò

Assegurances

marineassossorslogo1a

Al servei de la seva empresa

marinemenu2engaCT01a marinemenu2eng01a marinemenu2engaCT02a marinemenu2eng02a marinemenu2engaCT03a marinemenu2eng03a marinemenu2engaCT04a marinemenu2eng04a marinemenueng01b1 marinemenueng01a1a marinemenuengACT03a1 marinemenueng03a1 marinemenuengACT05a1 marinemenueng05a1 marinemenuengACT07a1 marinemenueng07a1 marinemenuengACT09a1 marinemenueng09a1 marinemenuengACT11a1 marinemenueng11a1 marinemenuengACT13a1 marinemenueng13a1 marinemenuengACT15a1 marinemenueng15a1 marinemenueng17a1 marinemenuengACT17a1